Ervaringen

Ria (ervaring “Je geboorte in kaart”)

Bij Rozemarijn kan je even helemaal contact met jezelf maken en dat is zo goed voor je! 

 

M (ervaring workshop ontwikkeling baby en peuter en Present Child)

Goh, mijn zoontje zegt steeds tegen andere kinderen nee dat is van mij, of pakt dingen af. Ik vind dat heel lastig. Eigenlijk is dat heel duidelijk een grens aangeven… en dat vind ìk heel lastig… Zou hij het mij voordoen? Mama, zo geef je grenzen aan?

 

G (ervaring “Je geboorte in kaart”)

Ik heb al zo lang een ding met “te laat komen” en eigenlijk begreep ik niet waarom. Door je geboorte in kaart kwam ik erachter dat het te maken heeft met mijn vader die niet op tijd was bij om bij mijn geboorte te zijn… Ik voel nu meer rust als het om tijd gaat. Bedankt!

 

K (ervaring Krachtstenen-bord)

Wat bijzonder om te ervaren! Eerst kreeg heel veel bevestiging uit de kaarten voor het proces waar ik nu midden in zit. Het steunde me in het gevoel dat ik op de goede weg zit. En toen kwamen er nog inzichten bij die je ondersteunde met een oefening. Ik heb er veel aan gehad!

 

B (ervaring workshop)

Het heeft veel met me gedaan, deze avond. Ik heb veel geleerd en gevoeld. Bedankt hiervoor Rozemarijn

 

A (ervaring lezing)

Je voorbeelden vond ik heel fijn, lekker dagelijks en herkenbaar. Ik vond het heel bijzonder en mooi. Misschien wil ik wel een geboorte in kaart-sessie bij je komen doen.

 

Moeder S (ervaring Present Child)

Lieve Rozemarijn,

Het is al even geleden dat mijn man en ik, jou om hulp hebben gevraagd. Onze zoon vertoonde gedrag waar wij het als ouders moeilijk mee hadden en we wisten niet goed waar we nog terecht konden. We voelden ons niet begrepen. Wat ben ik blij dat jij op ons pad kwam. Ik voelde me eindelijk gehoord! Dat wat je ons tijdens de sessies terug hebt gegeven, heeft ons beiden diep geraakt en tegelijk veel inzicht gegeven. En het gedrag waar wij het zo moeilijk mee hadden…dat is drastisch verbeterd! Dankjewel! S.

baboeska's

Moeder A. (ervaring Present Child®)

Het mooie aan Rozemarijn vind ik dat ze via een vertaling tot de kern van waar het bij mij en mijn zoontje om draaide, is gekomen. Het heeft bij mij geleid tot bewustwording van wat er in mijn leven om aandacht vraagt. Rozemarijn, wat doe je dit op een professionele manier. Je bent hierbij gedreven en je beschikt over een groot invoelend vermogen. Je wist goed tot de essentie van waar het probleem met mijn kind om draait te komen en dit vervolgens op een duidelijke en prettige manier naar mij terug te koppelen. Kortom, je bent een professionele, maar bovenal heel fijne kindertolk®!

Het mooie aan de Present Child® Methode vind ik dat ik via mijn kinderen mijn binnenkant beter kan leren zien. Mijn kinderen fungeren hierbij als een spiegel; ze kunnen mijn levenslessen laten zien door middel van hun gedrag en ontwikkeling.

Door te zien dat hun problemen, of het nu gedrag is of gezondheid, over mijzelf gaan, kan ik aan mezelf werken. Veranderingen die hierdoor ontstaan, brengen op hun beurt ook weer veranderingen bij mijn kinderen teweeg met als gevolg dat niet alleen mijn kind, maar ook ik als ouder, geholpen wordt.

 

Sigrid (ervaring healing)

Ik vond het op het begin allemaal wat apart, omdat ik niet wist wat er ging gebeuren. Ik vond het ook wat lastig om te geloven wat er dan wél gebeurde. Of ik dat zelf verzon of dat ik echt wat voelde. De tweede keer toen ik langs kwam voelde ik zeker wel dat ik het soms heel warm kreeg bijvoorbeeld in mijn buik of in mijn schouder waar ik al een tijdje last van had. Dat voelde Rozemarijn ook en dat vond ik wel toevallig dus twijfelde al veel minder in mezelf. Ik probeer me er nu meer in te verdiepen en meer in te geloven.

 

Samantha (ervaring Present Child)

Toen ik bij Rozemarijn kwam, was mijn dochter (toen 3 jaar) niet in slaap te krijgen. Ook had ze ontzettend veel driftbuien die uitmonden in agressief gedrag. Ze luisterde niet en bleef maar om aandacht vragen op een negatieve manier. Ze zeggen wel eens vaker: je kind is je spiegel. Ik was ten einde raad en toen Rozemarijn vertelde over de Present Child® methode dacht ik: gewoon proberen. Na de kindertolk® gesprekken met Rozemarijn is mijn dochter nooit meer op die manier in slaap gevallen. Toen we het gesprek hadden gehad was het net of er een lichtje ging branden. Was het dan echt zo simpel? Ja dat was het dus. De kindertolk® methode pas ik nu vaak toe. Het ligt niet altijd aan mij, maar door deze methode zie ik veel dingen al vooraf aankomen waardoor ik er beter mee om kan gaan. En dat scheelt zo veel!!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *