Healing

Healing

Wat is een healing?

Een healing is een proces waarbij gezondheid en welzijn geheeld wordt met behulp van alle energie die om ons heen is. Energie is in alles en iedereen aanwezig, alleen zijn velen van ons in de westerse wereld vergeten dat het bestaat. Zo ook ikzelf. Door ervaringen in mijn leven, ben ik ervan overtuigd geraakt dat iedereen kan leren de energie om ons heen (opnieuw) te voelen en zelfs mag en kan “gebruiken”. Energie is een onderdeel van onszelf, waar we veel mee kunnen doen.

Als de energie niet vrij kan stromen zit je minder goed in je vel of word je zelfs ziek.Vaak healen we dan onszelf, al doe je dat vaak onbewust: je slaat je arm om je vriend heen die verdrietig is, je legt je hand op de buik van je kind als hij of zij buikpijn heeft.

Wanneer ik een healing geef, stem ik mij af op jouw energiestroom. Ik word dan geleid naar de plek in je lichaam, naar een bepaalde chakra, naar datgene wat op dat moment aandacht nodig heeft. Vaak voel ik dat op juist die plek in mijn eigen lichaam. Wat precies gebeurt, is afhankelijk van het proces waar jij op dat moment mee bezig bent. Vaak is het iets waar je al een tijdje mee bezig bent, soms ook juist iets wat nu duidelijk mag worden, wat bijvoorbeeld voortkomt uit het Kindertolk consult wat we gedaan hebben. Het kan zijn dat je tijdens een healing emoties gaat voelen, beelden ziet, iets wilt delen, en soms gebeurt er ook niks en ook dat is goed.

Ik maak gebruik van een healing op het moment dat ik voel dat het aanvullend is op de gesprekken die we hebben. Ook kan ik het inzetten als je acute klachten hebt, zoals kiespijn, pijn in je lichaam na een val et cetera.

Nb: een healing is een aanvulling op de reguliere geneeskunde. Neem (ook) contact op met een arts als je last hebt van lichamelijke klachten, overspannenheid en dergelijke.

Kosten: 75 euro en tussendoor onbeperkt mail contact (inclusief reiskosten tot een uur rijden vanaf Assen, daarna 19 ct per km.). Als de kosten een doorslaggevend bezwaar zijn, neem dan even contact met me op.