Je geboorte in kaart

Al langer voel en weet ik dat een baby tijdens de zwangerschap en de geboorte al veel meekrijgt. Tijdens de cursus om te leren werken met “Je geboorte in kaart” werd dat alleen maar bevestigd: ervaringen vanaf zelfs vóór de conceptie tot en met de geboorte zelf bepalen voor een groot deel hoe je vandaag de dag handelt. Ook de manier waarop je naar jezelf en de wereld om je heen kijkt. Dat betekent dus dat je dagelijks wordt aangestuurd door je vroegste ervaringen en herinneringen en daar ben je je vaak niet bewust van.

Ik heb al zo lang een ding met “te laat komen” en eigenlijk begreep ik niet waarom. Door Je geboorte in kaart kwam ik erachter dat het te maken heeft met mijn vader die niet op tijd was om bij mijn geboorte te zijn… Ik voel nu meer rust als het om tijd gaat.

Met prachtige, unieke kaarten brengen we samen jouw geboortepatronen in kaart en maken we je onbewuste zacht en liefdevol wakker. Je zult begrijpen waar je overtuigingen en blokkades vandaan komen. Ook in geval van adoptie is dit een prachtige manier om de start van je leven beter in beeld te krijgen.

Herken je je in de volgende punten?

  • ik vind nieuwe situaties spannend
  • ik heb altijd het gevoel er alleen voor te staan
  • ik wil alles altijd snel snel doen

Het zijn voorbeelden die uit geboortepatronen komen.