Je geboorte in kaart

Al langer voel en weet ik dat een baby tijdens de zwangerschap en de geboorte al veel meekrijgt. Tijdens de cursus om te leren werken met “Je geboorte in kaart” werd dat alleen maar bevestigd: ervaringen vanaf zelfs vóór de conceptie tot en met de geboorte zelf bepalen voor een groot deel hoe je vandaag de dag handelt. Ook de manier waarop je naar jezelf en de wereld om je heen kijkt. Dat betekent dus dat je dagelijks wordt aangestuurd door je vroegste ervaringen en herinneringen en daar ben je je vaak niet bewust van.

Ik heb al zo lang een ding met “te laat komen” en eigenlijk begreep ik niet waarom. Door Je geboorte in kaart kwam ik erachter dat het te maken heeft met mijn vader die niet op tijd was om bij mijn geboorte te zijn… Ik voel nu meer rust als het om tijd gaat.

Met prachtige, unieke kaarten brengen we samen jouw geboortepatronen in kaart en maken we je onbewuste zacht en liefdevol wakker. Je zult begrijpen waar je overtuigingen en blokkades vandaan komen. Ook in geval van adoptie is dit een prachtige manier om de start van je leven beter in beeld te krijgen.

Herken je je in de volgende punten?

  • ik vind nieuwe situaties spannend
  • ik heb altijd het gevoel er alleen voor te staan
  • ik wil alles altijd snel snel doen

Het zijn voorbeelden die uit geboortepatronen komen. Wil je weten wat het verhaal achter jouw geboorte is? Bel me dan vrijblijvend voor informatie of een afspraak 06-24964214.

Heeft “je geboorte in kaart” je aangesproken, zet het dan even op Facebook, nodig een vriend of vriendin uit om de pagina te bekijken of liken, of zoek me op op Linkedin.

Kosten: Je geboorte in kaart bestaat uit minimaal 2 gesprekken en een verslag. Dit pakket kost 200 euro. Eventuele vervolggesprekken kosten 75 euro. Deze kosten zijn inclusief BTW, inclusief reiskosten tot een uur rijden vanaf Assen, daarna 19 ct per km. Als de kosten een doorslaggevend bezwaar zijn, neem dan even contact met me op.

Ik ben aangesloten bij Samen Sterk Zorg (SSZ). SSZ heeft afspraken gemaakt met gemeenten in Drenthe en Groningen over vergoedingen voor zorg. Daardoor kunnen we uitzoeken of jouw consult bij mij vergoed kan worden door jouw gemeente.