Krachtstenen-bord

Intuïtieve coach sessie met Krachtstenen-bord

Afhankelijk van je vraag, kunnen we het Krachtstenen-bord als coachingstool in zetten. Het bord met alle krachtstenen is een krachtige manier om intuïtief met je vragen en wensen aan de slag te gaan.

Het geeft je inzicht in het weten, denken, doen en voelen. Het neemt je mee in de vier elementen: vuur om je intuïtie aan te wakkeren, lucht voor het denkwerk, aarde om je wensen handen en voeten te geven en water om te voelen wat het met je doet als alles bij elkaar komt.

Eén van mijn zorgklanten beschreef haar ervaring zo: “wat bijzonder… eerst kreeg ik bevestiging voor het proces waar ik middenin zit en daarna een verdieping met nieuwe inzichten”.

Ben jij ook benieuwd welke inzichten het Krachtstenenbord jou kan geven? Bel me dan vrijblijvend voor informatie of een afspraak 06-24964214.

 

 

Heeft het werken met het Krachtstenen-bord je aangesproken, zet het dan even op Facebook, nodig een vriend of vriendin uit om de pagina te bekijken of liken, of zoek me op op Linkedin.

Kosten: 75 euro per gesprek (inclusief BTW, inclusief reiskosten tot een uur rijden vanaf Assen, daarna 19 ct per km.). Als de kosten een doorslaggevend bezwaar zijn, neem dan even contact met me op.

Ik ben aangesloten bij Samen Sterk Zorg (SSZ). SSZ heeft afspraken gemaakt met gemeenten in Drenthe en Groningen over vergoedingen voor zorg. Daardoor kunnen we uitzoeken of jouw consult bij mij vergoed kan worden door jouw gemeente.