Leeshoek

Openheid

Tijdens mijn wekelijkse yoga-les trok ik net deze kaart. Zo mooi passend bij waar ik nu sta en mee bezig ben van binnen.

Ik heb een intens gevoel van vrijheid omdat ik per 1 juli me volledig op mijn Zonnewende ga richten. Ik neem namelijk een jaar onbetaald verlof bij mijn vaste baan!! Zo’n gave stap!

Tegelijkertijd zorgt die keuze ervoor dat ik allerlei overtuigingen (zelf opgelegd en ervaren) heel sterk voel (ik moet wel genoeg verdienen, andere mensen zullen het wel gek vinden…). Het zal me nog meer vrijheid geven als ik al die beren op de weg in de liefhebbende energie van openheid los laat.

Dus lieve mensen, hierbij mijn openheid! Per 1 juli stop ik bij mijn vaste werk en ik vind het doodeng! Wat als ik ziek word, wat als ik niet genoeg verdien, wat als er geen klanten meer komen, wat als… Al deze angsten laat ik de komende tijd in mezelf voorbijkomen en ik zal ze met liefde omarmen, met liefde voelen, met liefde open over zijn en met liefde los laten. 🙂

Liefs,

Rozemarijn

= mei 2019 =

 

Lees ook eens mijn eerdere berichten in deze leeshoek met mooie quotes en (boeken)tips en mijn artikelen over antroposofie.