Leeshoek

Lieve mensen,

Het is zover, ik heb vakantie! Een welverdiende al zeg ik het zelf 😉 Na zeker een jaar dubbele baan draaien, bedenken en voelen hoe het met het werk verder moest, een belangrijke keuze maken, dat allemaal rondbreien en dan 1 juli die mijlpaal waar ik hieronder over schreef. Het heeft veel tijd en energie gekost, en wat heeft het ook een moois opgeleverd!

De keuze voelt nu al als heel erg goed. Ik begin al rust te ervaren en meer in ontspanning te komen. In de komende vrije weken hoop ik lekker uit te rusten, te genieten van mijn gezin en langzaam aan voor me te zien hoe ik verder wil met mijn Zonnewende. Dat ga ik doen door heerlijk te kamperen en veel in de natuur te zijn.

In de tussentijd wens ik ook jullie en heerlijke zomer toe! Geniet van je vrijheid, geniet van je gezin!

Tot 19 augustus!

Liefs,

Rozemarijn

Juli 2019 –

 

 

Gedachten zijn maar gedachten…

De afgelopen week was mijn eerste week met alleen de Zonnewende als werk. En wat was het een wiebelweek. Mijn structuur was weg, mijn ritme onvindbaar en dat maakte dat allerlei gedachten door mijn hoofd duikelden.

Bijzonder om te merken wat gedachten met je doen. Soms trekken ze je een negatieve kant op (die beren op de weg), en andere keren is het juist positief. Bij mij gingen de gedachten alle kanten op: wat voor dag is het vandaag, moet ik onze zoon nu wel of niet van de BSO halen, ik voel ruimte en vrijheid, hoe ga ik het verder doen met de Zonnewende.

Heerlijk was het om toen deze spreuk weer langs te laten komen. Het maakte dat ik de gedachten kon waarnemen en weer laten gaan. Het komt zoals het komt. Het is nu en straks zie ik weer wat er dan is.

Juli 2019 –

 

Lees ook eens mijn vorige berichten van deze leeshoek met mooie quotes en (boeken)tips en mijn artikelen over antroposofie.