Over mij

Ik ben Rozemarijn de Kruijf (1972), Kindertolk® en spiritueel coach (medium- en transhealingtherapeut®)

Ik ben getrouwd met mijn man Freek en samen hebben we twee kinderen, Isabella (2004) en Julian (2009). Samen wonen we in Assen (Drenthe). Al jaren werk ik als preventiefunctionaris en trainer Motiverende Gespreksvoering bij Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Ouders waren daar altijd al één van mijn favoriete doelgroepen om mee te werken. Toen ik zelf kinderen mocht krijgen, zag ik in mijn kinderen een spiegel. Net als veel ander ouders die ik tegenkwam, zocht naar hoe ik dat spiegelbeeld duidelijk kon krijgen.

 

Kindertolk

Toen onze Julian net geboren was, sliep hij heel slecht. In onze zoektocht naar een oplossing vertelde mijn homeopaat mij over het boek het Fluisterkind, over de Present Child methode. Ik was direct verkocht: wat een bijzondere methode, wat bijzonder dat mijn kinderen mij zoveel op zo’n diep niveau willen laten ont-wikkelen! Gevolg was dat ik in 2011 samen met mijn man de oudercursus volgde bij één van de grondlegsters van de methode, Janita Venema, en in 2012 ben begonnen met de opleiding tot Kindertolk®. Het heeft me door de jaren heen ontzettend veel gebracht: allerlei spiegelmomenten met mijn kinderen waardoor ik groeide als ouder en als mens. Ik ben heel dankbaar dat ik deze methode heb mogen leren kennen en er nu zelfs mee mag werken.

 

Healing

Net als vele mensen in de westerse wereld was ik me niet erg bewust van de energie die om ons heen is. Door ervaringen in mijn leven ben ik hier steeds meer open voor gaan staan. Dit begon toen mijn moeder Therapeutic Touch-docent werd. Naarmate ik ouder werd, kwam ik meer mensen in mijn leven tegen die meer voelden dan zichtbaar was. Tijdens een retraite in de Belgische Ardennen begon ik zelf meer te voelen en ervaren en in 2014 kwam de opleiding tot mediumschap en trans-healing therapeut® op mijn pad. Eigenlijk tot mijn verbazing ben ik de opleiding gaan volgen en bleek ook ik “gewoon” te kunnen leren werken met energie. Nu gebruik ik het healen met regelmaat in mijn praktijk.

Inmiddels ben ik, naast mijn werk bij VNN, in 2015 met heel veel plezier gestart met mijn eigen praktijk, De Zonnewende, om ook op een andere manier mensen te ondersteunen bij het verder ont-wikkelen van zichzelf (en als ouder).

Ondertussen ont-wikkelen mijn man en ik ons steeds weer een stapje verder, o.a. dankzij onze prachtige kinderen die elke keer opnieuw een blinde vlek open leggen en de energie die om ons heen is.

En Julian? Die slaapt tegenwoordig bijna altijd als een roos! 🙂

 

Rozemarijn en social media

Wil je nog meer over mij weten? Kijk dan eens op mijn Facebookpagina of op LinkedIn.