Samen Sterk Zorg

Ik ben aangesloten bij Samen Sterk Zorg. Samen Sterk Zorg is een ondernemersplatform van Zorg-ZZPers. We werken allemaal vrij vanuit onze eigen specialisatie.

Waarom ben ik er nou bij aangesloten? Het prachtige van Samen Sterk Zorg vind ik dat de zorgklant zèlf kan kiezen met wie hij in zee wil. Jij kan kijken welke zorgbieder bij je past en daarmee aan het werk gaan. Wat ook fijn is, is dat Samen Sterk Zorg afspraken heeft gemaakt met gemeenten in Groningen en Drenthe over vergoedingen voor zorg. Daardoor kunnen we uitzoeken of jouw consult bij mij vergoed kan worden door jouw gemeente.

Als Samen Sterk Zorg ZZP-ers kiezen er samen heel bewust voor om ons te blijven ontwikkelen als ondernemer, zorgverlener en als mens. Dan doen we onder andere door intervisie bijeenkomsten. We zetten openheid, veiligheid en gevoeligheid in naast onze methodieken, kennis en ervaringen. Dit zorgt voor een fijne verbinding met elkaar, waardoor onze zorgtrajecten prachtige resultaten oplevert. Hierin voel ik me thuis!