Spiritueel consult

Spiritueel consult

Het kan ook zijn dat je los van of na het Present Child® pakket een consult bij me wilt afnemen. Misschien wil je (verder) werken aan een thema dat naar voren is gekomen. Ik kan je daarin ondersteunen met een spiritueel consult.

Afhankelijk van wat er speelt, kijken we samen naar wat nodig is om een stap verder te komen. Dit kan zijn met een healing, een oefening gericht op het innerlijk kind, door het opstellen met Engelen, door te werken aan overtuigingen die blootgelegd zijn of met behulp van een regressie naar dit of een vorig leven. Alles is afgestemd op jou, op wat op dat moment bij jou speelt, wat jij op dat moment nodig hebt. Ik laat me daarbij ondersteunen door de energie die om ons heen is. Het zal jou helpen om (nog beter) te luisteren naar je intuïtie, je innerlijke stem, je ziel.  

Heb je het een prettig consult gevonden, zet het dan even op Facebook, nodig een vriend of vriendin uit om de pagina te bekijken of liken, of zoek me op op Linkedin.

Kosten: 75 euro en tussendoor onbeperkt mail contact (inclusief reiskosten tot een uur rijden vanaf Assen, daarna 19 ct per km.). Als de kosten een doorslaggevend bezwaar zijn, neem dan even contact met me op.