Werkwijzen

Je geboorte in kaart

Wanneer je in je leven tegen iets van jezelf aan loopt, wil je daar soms mee aan de slag. Het kan zijn dat je onzeker bent, je (teveel) zorgen maakt, somber bent. Je kunt er dan voor kiezen om te beginnen bij het begin: je geboorte. De manier waarop je geboren wordt, “gewoon” thuis zonder poespas, met een keizersnee, na een miskraam, heel snel of juist langzaam, geadopteerd: het zegt veel over wie je bent geworden. Het (intuïtief) uitzoeken van jouw persoonlijke geboorte patronen is heel waardevol en kan helend werken.

Krachtstenen-bord

Tijdens een coachings-sessie kan ik ook intuïtief met je aan het werk met het Krachtstenen-bord. Ik neem je dan mee door de vier elementen vanuit de vraag die je hebt of het punt waar je aan wilt werken.

 

Present Child® pakket

Als Kindertolk® maak ik gebruik van de Present Child® Methode. Met behulp van deze methode maken we samen in drie gesprekken inzichtelijk wat jouw kind met zijn of haar gedrag te zeggen heeft over jouw leven. Het gedrag (bedplassen, boos zijn, hooggevoelig) van je kind zal veranderen en jij hebt een blinde vlek helder gekregen. Ben je benieuwd hoe dit precies werkt? Neem dan een kijkje bij de voorbeelden.

Spiritueel consult2016 02 24 foto zeepbel spiegel

Heb je behoefte aan ondersteuning bij iets wat op dit moment speelt, dan kun je ook een afspraak maken voor een spiritueel consult. We kijken dan samen wat je nodig hebt om een stap verder te komen.

Ervaringen van anderen

Benieuwd naar ervaringen van anderen die je voorgingen? Lees dan eens wat zij schreven over wat de gesprekken met mij hen bracht, en over mij en mijn werkwijze.